Peda-forum-päivät 2018

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen on suljettu.

Kaikki osallistumismaksut kattavat ohjelmaan merkityt kahvit, lounaat ja tervetuliaistilaisuuden. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan kaikkiin sosiaalisen ohjelman tapahtumiin.

Osallistumismaksut
Osallistumismaksu 200 eur illallinen sisältyy
Osallistumismaksu 150 eur illallinen ei sisälly
Osallistumismaksu 240 eur telakkakierros* ja illallinen sisältyvät  rajoitettu osallistujamäärä 50 hlö
Osallistumismaksu opiskelijat 50 eur** illallinen sisältyy rajoitettu osallistujamäärä 30 hlö
(opiskelijakortti esitettävä)

*Telakkakierron Turun telakalle tiistaina illalla 14.8. (sisältyy vain 240 eur osallistumismaksuun). Opastus ja picknic-tarjoilu sisältyvät hintaan.

**Osallistujamäärä Peda-forum-päiville on rajallinen. Opiskelijahinnalla voidaan ottaa vain 30 osallistujaa. Opiskelijat voivat ilmoittautua kiintiön täytyttyä normaalihinnalla. Huom. opiskelijamaksu koskee vain perustutkinto-opiskelijoita.

Maksuvaihtoehdot:
-Luottokorttimaksu: lomake ohjaa sinut Paytrailiin suorittamaan maksun.
-Pdf-lasku: Saat laskun heti sähköpostiisi ja voit käydä maksamassa sen verkkopankissasi. Tarkistathan, että laskutusosoite on oikein.
-Verkkolasku: Verkkolasku lähetetään organisaatiollesi. Tarkistathan, että sinulla on tarvittavat tiedot käsillä (OTV-tunnus, verkkolaskutusosoite, operaattori).

Huom. Jos lasku joudutaan hyvittämään ja tekemään uusi lasku virheellisten laskutietojen vuoksi, lisätään uuteen laskuun 5 eur laskutuslisä.

Aboa kongressi- ja tapahtumapalvelut Oy (y-tunnus 28050288) laskuttaa tilaisuuden osallistumismaksut Turun yliopiston puolesta (y-tunnus 2458963), jonka tieteelliset kongressit ovat arvonlisäverosta vapaita.

Osallistumisen peruuttaminen
Ilmoittautuminen päiville on sitova. Peruutuksista palautetaan 50 %, jos peruutus tehdään 1.8. mennessä. Jos peruutus tehdään 1.8. jälkeen, maksuja ei palauteta. Peruutuksista on ilmoitettava sähköpostilla osoitteeseen info@aboaservices.fi.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE  – ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT
Lomakkeen kieltä (suomi/englanti) voi vaihtaa linkistä lomakkeen yläreunassa.